srijeda, 14. prosinca 2016.

Senzacionalno: EKIPA INIH JEDNOGLASNO PODRŽALA INICIJATIVU ZA OSNIVANJEM NOVE ANTIDRŽAVE. NOVOOSNOVANO DRUŠTVO OBUHVAĆA CILI SVIT I POZNATI SVEMIR A ZOVE SE OVI SVIT

Na tajnovitom sastanku u skrovitim bespućima Lijepe naše zbiljnosti nedaleko od šuma stoljetnih krošnji, a daleko od pogleda javnosti, sastala se Ekipa inih i odlučila podržati inicijativu Jednog Od, koji je osmislio nov, do sada nepoznat, način razvoja međuljudskih odnosa na razini zemaljske balote i nazvao ga OVI SVIT.

Nova antidržava Ovi svit, ima legitimitet i ne mora od nikoga biti priznata, jer obuhvaća sve što na ovoj baloti postoji, dakle iznad nje nema druge.

BITNE UPUTE NADLEŽNIMA

Kako antidržava OVI SVIT želi biti izrazito jeftina, to sve što stanovnicima treba biti će dostupno preko interneta. Sve što tamo nema stanovnici trebaju sami osmisliti ako im zatreba.

Proglašava se ukidanje svih današnji poreza i davanja.

Svi koji su na plaći osiguranoj iz poreza i drugih sredstava prikupljenih od onih koji stvaraju višak vrijednosti, otpuštaju se i upućuju da se priključe u radu onima koji stvaraju višak vrijednosti.

Svi oblici administracije se ukidaju.

Svo oružje jače od puške se ima uništiti.

Sve puške imaju biti podijeljene na način da svakoj obitelji pripadne jedna puška koju moraju držati pod ključem, a ključ čuva obiteljsko viječe punoljetnih, uključivo i žene i za to odgovara užoj zajednici.

Novac se ukida, a uvodi se sustav mijenjanja vlastitog proizvoda za elektronsku protuvrijednost pri prodaji ili zamjeni proizvoda.

Elektronska protuvrijednost je automatizirana sukladno ponudi i potražnji svakog pojedinog artikla i na nju nitko nema utjecaj.

Napomena: sustav je u radnoj provjeri i očekuje se njegova skora implementacija u realnom vremenu.      

PROGRAMSKE ODREDNICE

Tko ima neće mu se dati, a tko nema daće mu se! To se prvenstveno odnosi na duhovne potrebe, ali ako li to ne bude dostatno proširiti će se i na materijalne stvari.

Ako si nesretan, malo pritrpi, nakon kiše stiže sunce. Tu se nema puno za dodati, osim da ima nesretnih koji ne znaju da su u suštini sretni, jer im to niko nije reka.

Ako si gladan premda radiš, uzmimo osam sati, i za tebe ne vrijedi ona ko radi ne boji se gladi, više nemoj raditi to šta si radija.

Dosadašnji oblik organiziranja života na Zemlji podrazumijeva da di si se rodija tu i pripadaš, a ne tamo di bi tija pripadati. Tako ako se rodiš u Prnjavoru ne mo'š biti Englez i sl.. U antidržavi Ovi svit nema više takvih problema. Nije važno di si se rodija, nego di želiš živiti i ko želiš biti. Sve ti je moguće. Ako se rodiš u Bangladešu, svejedno mo'š biti Englez. Moš di oćeš, kad oš i kako ti drago.

Svit koji ne bude tija živit u Ovom svitu, i bude tija vratit nazad dosadašnji sustav državica, poreze, prireze, i ostalu pljačku moći će to učinit, ali u drugom kutku svemira, kada god to poželi, naravno nakon što im to tehnologija dopusti.
No to su sporedne stvari jer će većina ljudi u OVOM SVITU biti sritna.

Nema komentara:

Objavi komentar